Gazilerimizi ağırladık

Hoşgeldin 11 ayın sultanı

Mrt

Şair ve yazar Adem Turan ile...

Ömerli su arıtma tesisi

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreninde Atamızı saygıyla andık.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI   ÇOŞKUYLA KUTLADIK

Ümraniye Merkez İmam Hatip Ortaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir çoşkuyla kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Türk büyüklerimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle andık.

May

Bizim Çocuklar kitabının yazarı Sayın Gazi KOÇ'u okuma atölyesine katılan öğrencilerimizle okulumuzda ağırladık.Söyleşi boyunca kitap ile ilgili sorularımızı cevaplayan yazarımız hayat tecrübelerini,yazar olma sürecini ve geleceğe dair düşüncelerini bizimle paylaştı.Öğrencilerimize çok önemli tavsiyelerde bulunan kıymetli yazarımıza teşekkür ederiz.

May

Genç Nida Kız Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz öğrencisi RAMA OMAR 2. olmuştur.Emeği geçem tüm öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Ümraniye Belediyesi 5. Ezbere Güzel Şiir Okuma Yarışması okul seçmelerimiz yapıldı.Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1.5-C sınıfından ELİF SARE ŞENSES

2.5-C sınıfından EDİFE OKUMUŞ

3.6-D sınıfından AHMED EREN YILMAZ

May

KARDEŞ OKUL projesi kapsamında Kahramanmaraş Onikişubat Ilıca İmam Hatip Ortaokulu'na Öğretmenlerimiz Emine EREN , Mehmet Fatih YILMAZ, Havva ERÇELİK ziyaret edip okulumuzun hediyelerini kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırdı.Öğretmen ve öğrencilerin moral,motivasyonunu arttırmak; başka şehirdeki kardeş okulun öğrencileri arasında karşılıklı dayanışma ve destek ilişkilerinin kurulmasını sağlamak amacıyla yapılan ziyarette öğretmenlerimizi en güzel şekilde karşılayan kardeş okulumuz idarecilerine ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri sınav haftası öncesi Aslanpark Akvaryum'da eğlendiler.

Mrt

Ümraniye Belediyesi tarafından 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize SIFIR ATIK konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmiştir.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının sonunda, ingilizce proje sınıflarımızla hazırladığımız yıl sonu gösterimizi velilerimizin katılımı ile salonumuzda  büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz;

Deniz AKGÜN,

Aslı Müslime KAVAK,

Ayşe MERCANKAYA 'ya

Sahne ve Kostüm tasarımlarından dolayı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz

Gülsevil UNAN'a teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin derslerinde daha başarılı olabilmeleri, ruhsal ve fiziksel yönden daha iyi bir gelişim sağlayabilmeleri için verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak dağıtılmıştır.

May

Edebiyatımızın ünlü şairlerini ve şiirlerini tanıtmak ,Türkçenin zenginliklerini fark etmelerini sağlamak, sanatsever bireyler yetiştirmek amaciyla okulumuzda şiir etkinlikleri düzenlendi.Etkinlik kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Sezai Karakoç, Erdem Beyazıt, Nurullah Genç ... gibi bir çok şairimizin şiirleri öğrenciler tarafından ezberlendi ve sunumu yapıldı.