Kas

Okul müdürümüz,  tecrübelerini aktarmak amacıyla öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte bir süre ders dinledi. Daha sonra öğrencilerimizin sorularına cevap vererek okulumuzun genel kuralları ile ilgili hatırlatmalarda bulundu. Sınıf ziyaretlerinin periyodik aralıklarla yapılacağını belirterek, başarı dilekleriyle sınıflardan ayrıldı.

Kas

2019-2020 eğitim öğretim yılının başında okul kütüphanemizi her yönü ile gözden geçirerek öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Öğrencileimizin ders dışı zamanlarda da okuma ve araştırma faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için kütüphanemizi hazır hale getirdik. Yeni kitaplarla kütüphanemizi zenginleştirdik.

Kas

"Yerdekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin." buyuran Peygamberimizin izinden giderek gençliğimize doğa ve hayvan sevgisini öğretmek için okulumuz öğrencileri ile hayvanat bahçesine bir gezi organize ettik.

Kas

Okulda yaşanan sorunlar ve çözümüne yönelik idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler arasında beyin fırtınası yaptık.